ZF Transilvania

Aeroportul din Arad a accesat fonduri europene de 4 mil. euro pentru dotarea cu sisteme de securitate şi siguranţă

Aeroportul din Arad a accesat fonduri europene de 4 mil....

Autor: Laurentiu Cotu

04.05.2022, 17:38 90

Aeroportul Internaţional Arad, subordonat Consiliului Judeţean Arad, a câştigat un proiect european de 20,7 mil. lei (aproximativ 4 mil. euro) pentru dezvoltarea sistemelor de securitate şi de siguranţă necesare. Proiectul ’’Conformare Aeroport Arad la cerinţele operaţionale de infrastructură, siguranţă şi securitate aeroportuare, activităţi non-economice, în vederea asigurării aeroportului cu dotări de siguranţă şi securitate’’, nu implică realizarea de construcţii, conform unui comunicat de presă al Consiliul Judeţean Arad.

’’Ceea ce e mai important, proiectul asigură toate standardele necesare pentru ca aeroportul să fie operaţional, privind elementele de securitate şi siguranţă - dotări cu aparatură de control, respectiv asigurarea tuturor condiţiilor de siguranţă împotriva incendiilor. Pentru a fi competitiv, aeroportul are obligaţia să atingă aceste standarde solicitate de către Autoritatea Aeronautică’’, a declarat Răzvan Cadar, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, într-un comunicat de presă.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO