ZF Transilvania

CJ Alba investeşte 9 mil. lei în repararea drumurilor judeţene

Autor: Laurentiu Cotu

03.06.2013, 17:30 102

Consiliul Judeţean Alba a demarat o investiţie în valoare de 9,3 mil. lei (peste 2 mil. euro), susţinută din fonduri proprii, ce presupune realizarea unor lucrări de reparaţii pe un nou tronson din drumul judeţean 107K, ce face legătura între comunele Galda de Jos şi Mogoş. Segmentul pe care urmează să fie executate lucrări are o lungime de aproximativ 8 km, de la ieşirea din localitatea Poiana Galdei, până la tabăra şcolară Roica. Lucrările de reparaţii au fost demarate astăzi, urmând să fie finalizate până în luna aprilie 2014.

‘’O porţiune din drum a mai fost asfaltată în urmă cu mulţi ani, aflându-se în prezent într-o stare proastă. Tronsonul ce se întinde până la ieşire din Poiana Galdei a fost deja asfaltat de Consiliul Judeţean Alba, iar segmentul de dincolo de tabăra şcolară Roica, care este în prezent pietruit, îl avem în vedere pentru viitor’’ a declarat Ion Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean Alba.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO