ZF Transilvania

CJ Cluj a emis autorizaţia de construire pentru spitalul pediatric de 400 mil. euro de la Cluj-Napoca

CJ Cluj a emis autorizaţia de construire pentru spitalul...

Autor: Laurentiu Cotu

10.10.2022, 17:59 228

Consiliul Judeţean Cluj a emis autorizaţia de construire în vederea demarării lucrărilor de execuţie a viitorului spital pediatric monobloc din Cluj-Napoca, investiţie estimată la peste 400 mil. euro. Potrivit autorizaţiei, durata maximă de execuţie a lucrărilor de construire este de 60 de luni, calculată de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

’’Spitalul monobloc de copii este cel mai important proiect al Clujului din domeniul sănătăţii, care va deservi pacienţi din întreaga ţară. Ne bucurăm că acest proiect prioritar avansează extrem de rapid, dorinţa noastră fiind aceea de a demara, în cel mai scurt timp, licitaţia de execuţie a lucrărilor’’, a spus Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, într-un comunicat de presă.

Spitalul ar urma să fie construit de la zero  pe un teren de aproximativ 17 hectare, în cartierul clujean Borhanci. Unitatea va dispune de 515 paturi pentru spitalizare continuă, 30 de paturi aferente serviciului ATI şi 51 de paturi pentru spitalizarea de zi.

 


 

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO