ZF Transilvania

CJ Cluj modernizează un centru maternal cu 800.000 de lei

Autor: Laurentiu Cotu

04.10.2012, 16:35 130

Consiliul Judeţean Cluj a demarat lucrările de modernizare şi reabilitare ale unui centru maternal din municipiu, în cadrul unui proiect europen în valoare totală de peste 800.000 de lei (circa 180.000 de euro), din care 523.000 de lei (120.000 de euro) reprezintă finanţarea nerambursabilă din Fondul European de Dezvoltare Regională.

Lucrările de modernizare ale centrului maternal ''Luminiţa", din municipiul Cluj-Napoca, vot fi finalizate într-o perioadă de nouă luni. Reabilitarea imobilului presupune în principal executarea unor lucrări de finisaje interioare, reparaţii exterioare, reparaţii la acoperiş, lucrări de instalaţii, reţele exterioare, construirea unei rampe pentru persoane cu dizabilităţi, precum şi refacerea trotuarelor şi a aleilor. CJ Cluj a semnat contractul pentru lucrările de modernizare ale centrului maternal cu firma Construcţii SRL.

Beneficiarii acestei investiţii sunt mamele şi copii aflaţi în situaţie de risc (mame cu copii nou născuţi, mame singure şi mame adolescente care se confruntă cu probleme relaţionale, profesionale şi financiare), gravide minore sau mame cu copii care temporar nu au locuinţă.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO