ZF Transilvania

CJ Maramureş cumpără 31 de microbuze electrice pentru transportul elevilor, investiţie de 31,4 mil. lei

CJ Maramureş cumpără 31 de microbuze electrice pentru...

Autor: Laurentiu Cotu

03.07.2023, 18:00 243

Consiliul Judeţean Maramureş a demarat un proiect european de 31,4 mil. lei (6,3 mil. euro), finanţat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), pentru achiziţionarea a 31 de microbuze electrice destinate transportului elevilor din mediu rural la unităţile lor de învăţământ. Valoarea proiectului este de 31,4 mil. lei, din care 30,17 mil. lei sunt asiguraţi prin PNRR, iar 1,25 mil. lei din bugetul judeţului Maramureş. Selecţia comunelor maramureşene care vor primi câte un microbuz electric s-a realizat în urma aplicării criteriilor de prioritizare conform ghidului solicitantului, potrivit unui comunicat de presă al CJ Maramureş.

’’La deschiderea următorului apel de proiecte vom mai depune un astfel de proiect spre finanţare, astfel încât să asigurăm microbuze electrice pentru transportul elevilor din fiecare unitate administrativ-teritorială din Maramureş’’, a spus Ionel Bogdan, preşedintele administraţiei judeţene, într-un comunicat de presă.

 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO