ZF Transilvania

Consiliul Judeţean Cluj a lansat licitaţia pentru construirea spitalului de urgenţă pentru copii, investiţie de peste 1 mld. lei

Consiliul Judeţean Cluj a lansat licitaţia pentru...

Autor: Laurentiu Cotu

17.07.2023, 17:27 160

Consiliul Judeţean Cluj a publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) anunţul referitor la achiziţionarea lucrărilor de construire a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii, o structură nouă, în sistem monobloc, investiţie estimată la peste 1 mld. lei (208 mil. euro). Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 23 august 2023, iar criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate-preţ, potrivit unui comunicat de presă transmis de CJ Cluj.

’’Cea mai modernă unitate sanitară pediatrică din ţară va fi construită la Cluj. Avem un proiect matur din toate punctele de vedere, dispunem de terenul necesar şi de soluţia optimă de realizare a edificiului medical. Spitalul monobloc de copii este cel mai important proiect al Clujului, în domeniul sănătăţii, acesta urmând să deservească pacienţi din întreaga Românie.”, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, într-un comunicat de presă.

Spitalul pediatric va dispune de 506 paturi pentru spitalizare continuă, 51 de paturi pentru spitalizarea de zi şi 30 de paturi aferente serviciului ATI. Spitalul va fi edificat în cartierul clujean Borhanci şi va deservi aproximativ 50.000 de copii/an, din întreaga ţară.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO