ZF Transilvania

Investiţie de 5,7 mil. lei pentru modernizarea reţelei de gaz din Satu Mare

Investiţie de 5,7 mil. lei pentru modernizarea reţelei...

Autor: Laurentiu Cotu

22.01.2014, 15:19 80

Compania E. On Gaz Distribuţie a investit peste 5,7 mil. lei (circa 1,3 mil. euro) în reabilitarea şi modernizarea reţelei de gaze naturale din judeţul Satu Mare. Astfel, anul trecut au fost realizate lucrări în mai multe localităţi din judeţul Satu Mare, în total fiind modernizate conducte şi branşamente pe o lungime de peste 26 de kilometri. În municipiul Satu Mare au fost înlocuite peste 15,5 km de conducte şi branşamente, iar în localităţile Iegherişte şi Carei peste 10,5 km.

În municipiul Satu Mare au fost înlocuite conducte şi branşamente pe străzile Avram Iancu, Poligonului, Porumbeilor, General V. Popescu, D. Lipatti, Bucovina, E. Teodoroiu, Cloşca, O. Goga, Basarabia, Zimbrului, în municipiul Carei pe străzile Gh. Lazăr, Dobrogeanu Gherea, Albinelor, iar în localitatea Iegherişte au fost modernizate străzile Principală, Libertăţii, Râturi.

Pentru îmbunătăţirea calităţii serviciului de distribuţie au fost montate 5 staţii de reglare-măsurare în municipiul Satu Mare, iar pentru racordarea de noi consumatori la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, reţelele din mai multe localităţi din judeţ au fost extinse cu aproximativ 1,5 kilometri. În acest an, E.ON Gaz Distribuţie va continua investiţiile în judeţul Satu Mare, în vederea înlocuirii a circa 29 de kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale din mai multe localităţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO