ZF Transilvania

Investiţie de 60 mil. euro pentru extinderea reţelei de apă şi canalizare din Baia Mare

Investiţie de 60 mil. euro pentru extinderea reţelei de...

Autor: Laurentiu Cotu

07.01.2013, 17:57 667

Municipalitatea Baia Mare va demara în acest an proiectul de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare din oraş, investiţie estimată la aproximativ 60 mil. euro. Potrivit reprezentanţilor primăriei Baia Mare, în cadrul acestui proiect se vor extinde sau înlocui peste 200 de kilometri de reţea de apă şi canalizare. Astfel, se vor executa lucrări la reţelele de apă şi canalizare în cartierele Firiza, Ferneziu,Valea Borcutului, Valea Roşie, Săsar, Oraşul Vechi, Griviţa şi Vasile Alecsandri.

‘’Acest proiect cu finanţare europeană va fi implementat în tot judeţul Maramureş, iar din cele 120 de milioane de euro prevăzute, aproape 60 de milioane vor fi investite în Baia Mare. După aproape doi ani în care am câştigat proiectul şi ne-am ocupat de documentaţii şi licitaţii, intrăm în 2013 în linie dreaptă cu primele şantiere în lucru’’, a declarat Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare. Primăria Baia Mare estimează finalizarea lucrărilor de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare din oraş până la finalul anului 2014.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO