ZF Transilvania

Oradea: Investiţie de 12,6 mil. euro pentru realizarea unui drum expres de 3,5 km

Oradea: Investiţie de 12,6 mil. euro pentru realizarea...

Autor: Laurentiu Cotu

14.05.2015, 17:07 536

Primăria Oradea derulează o investiţie de 12,6 mil. euro, finanţată prin programul de cooperare transfrontalieră Ungaria-România, pentru realizarea unui drum expres de 3,5 km. Proiectul constă în realizarea unei artere cu două benzi, care va face legătura cu DN 1 (Oradea-Cluj), ce traversează municipiul, drumul fiind destinat traficului uşor. Termenul de finalizare a construcţiei drumului expres este luna octombrie din acest an.

’’Proiectul este unul dificil, datorită complexităţii lui, respectiv a reţelelor care au trebuit relocate, dar şi a lucrărilor care s-au desfăşurat în preajma liniilor de cale ferată. Întregul proiect are prevăzut un sistem de drenaj complet pentru apele din subteran, ape care generează alunecări de teren’’, a declarat Mircea Mălan, viceprimarul municipiului Oradea. Lucrarea este executată de asocierea dintre companiile Trameco, Selina, Drumuri Bihor, Abed Nego, Vega 93, Geotec Plant şi Instgat, iar subcontractor este firma ELM Electromontaj din Cluj-Napoca.

laurenţiu.cotu@zf.ro      

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO