ZF Transilvania

Primăria Braşov investeşte 1 mil. euro în reabilitarea drumurilor forestiere

Autor: Laurentiu Cotu

08.10.2013, 17:41 147

Primăria Braşov derulează o investiţie în valoare de 4,8 mil. lei (peste 1 mil. euro) pentru reabilitarea a 28 de kilometri de drumuri forestiere. Lucrările sunt executate de compania Ceconi din Satu-Mare, iar termenul de finalizare a investiţiei este luna iunie a anului viitor. Proietul ’’Accesibilizarea fondului forestier proprietate publică a municipiului Braşov, prin construirea de drumuri noi şi reabilitarea de drumuri forestiere existente’’, finanţat din fonduri europene, include reabilitarea a 10 drumuri forestiere din zona Braşovului.

‘’Scopul proiectul este de a accesibiliza zona forestieră, atât pentru valorificarea ei din punct de vedere economic, cât şi pentru a putea asigura lucrările de silvicultură şi a dezvolta activităţile de agrement din această zonă, în principal cele legate de drumeţii. Până în prezent peste 60% dintre lucrările prevăzute de acest proiect au fost finalizate’’, au declarat reprezentanţii primăriei Braşov.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO