ZF Transilvania

Primăria Braşov investeşte peste 6 mil. lei în construirea unei grădiniţe cu o capacitate de 92 de locuri

Primăria Braşov investeşte peste 6 mil. lei în...

Autor: Laurentiu Cotu

05.03.2024, 17:27 58

Primăria Braşov a demarat un proiect de investiţii de 6,2 mil. lei (aproximativ 1,3 mil. euro), fără TVA, finanţat cu fonduri de la bugetul local, pentru construirea unei grădiniţe cu o capacitate de 92 de locuri. La finalul săptămânii trecute primăria Braşov a lansat în S.E.A.P. (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice) licitaţia pentru construirea grădiniţei din cartierul Astra, pe strada Carpaţilor. Conform caietului de sarcini, termenul maxim pentru etapa de proiectare este de 4 luni, iar execuţia lucrărilor poate fi realizată în 16 luni. Modalitatea de atribuire este cel mai bun raport calitate-preţ, în care propunerea financiară reprezintă 40 de puncte, iar componenta tehnică 60 de puncte. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 15 martie, potrivit unui comunicat de presă transmis de primăria Braşov.

’’Săptămâna trecută am lansat licitaţia pentru grădiniţa de pe strada Carpaţilor, prima pe care o construieşte administraţia publică în acest cartier după 1989. Vorbim de o zonă care s-a dezvoltat imobiliar în ultimi ani, iar dezvoltatorul ne-a pus la dispoziţie terenul necesar pentru a construi această grădiniţă. Este una dintre grădiniţele care nu doar că va oferi condiţii de confort ridicat copiilor, dar mare parte din teren este dedicat zonelor verzi şi spaţiilor pentru joacă şi sport.’’, a declarat Allen Coliban, primarul municipiului Braşov, într-un comunicat de presă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO