ZF Transilvania

Primăria Cluj-Napoca investeşte 15 mil. euro în modernizarea şcolilor

Primăria Cluj-Napoca investeşte 15 mil. euro în...

Autor: Laurentiu Cotu

15.09.2015, 17:22 361

Primăria Cluj-Napoca derulează un program de investiţii de 15 mil. euro pentru lucrări de modernizare a infrastructurii şcolare. Pentru lucrările de reparaţii şi întreţinere la unităţile de învăţământ preuniversitar au fost alocaţi în acest an 8,5 mil. lei (1,9 mil. euro), iar printr-un proiect european de peste 47 mil. lei (10,6 mil. euro) sunt reabilitate şi echipate şcoala cu clasele I-VIII Ion Agârbiceanu şi liceele teoretice Avram Iancu şi Mihai Eminescu.

De asemenea, primăria Cluj-Napoca a semnat un contract de finanţare de 6,1 mil. lei (1,4 mil. euro), care prevede reabilitarea termică a colegiului naţional George Coşbuc şi a liceul de muzică Sigismund Toduţă, investiţii susţinute din fonduri elveţiene. Un alt proiect în desfăşurare, de 6,3 mil. lei (1,4 mil. euro) este consolidarea şi modernizarea clădirii din strada Memorandumului nr. 22, unde se vor realiza 14 săli de clasă şi două laboratoare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO