ZF Transilvania

Primăria Iaşi finalizează o investiţie de 20 mil. euro în modernizarea infrastructurii rutiere

Primăria Iaşi finalizează o investiţie de 20 mil....
19.08.2013, 17:59 406

Primăria Iaşi va finaliza luna viitoare un proiect european în valoare de 91 mil. lei (peste 20 mil. euro) ce a constat în modernizarea a 18 kilometri de stradă şi a 3,6 kilometri de cale de rulare a tramvaielor. Astfel, în cadrul acestui proiect a fost refăcută infrastructura rutieră şi trotuarele aferente celor 16 străzi din zona centrală a oraşului. De asemenea, proiectul a presupus realizarea pistelor pentru biciclişti pe strada A. Panu, Palat şi aleea M. Sadoveanu.

În cadrul acestui proiect mai sunt în lucru bulevardul Ştefan cel Mare, strada I.C. Brătianu şi linia de tramvai din Fundaţie. În momentul de faţă se finalizează pietruirea bulevardului Ştefan cel Mare pe tronsonul cuprins între Casa Modei şi Piaţa Unirii, precum şi în intersecţia cu strada 14 Decembrie. În paralel se finalizează strada I.C. Brătianu până în intersecţia cu strada Cuza Vodă. Pe această porţiune, pietruirea a fost întârziată de lucrările de schimbare a reţelei de termoficare pe zona din faţa Teatrului Naţional.

 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO