ZF 24

Primăria Satu Mare investeşte 1,3 mil. lei într-un sistem de supraveghere video

Autor: Laurentiu Cotu

03.06.2013, 16:38 91

Primăria Satu Mare a demarat un proiect în valoare totală de peste 1,3 mil. lei (aproximativ 300.000 de euro), fără TVA, pentru realizarea unui sistem de supraveghere video a spaţiilor publice din municipiu.

Până în prezent a fost publicată documentaţia de atribuire pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), criteriul de atribuirea fiind preţul cel mai scăzut. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 18 iulie.

Proiectul presupune furnizarea de echipamente, softuri şi dotari, operaţiuni de instalare, testare şi punere în funcţiune a sistemului de supraveghere, instruirea personalului operativ, dar şi asigurarea suportului necesar pentru comunicaţie.

Sistemul de supraveghere video a spaţiilor publice din municipiul Satu Mare va fi compus din 66 de camere video, amplasate în 36 de locaţii şi un centru de supraveghere care include o cameră de comandă şi control, cu 2 posturi permanente.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO