ZF Transilvania

Primăria Satu Mare investeşte 28 mil. lei în reabilitarea principalelor bulevarde şi artere de circulaţie din oraş

Primăria Satu Mare investeşte 28 mil. lei în...

Autor: Laurentiu Cotu

01.11.2017, 16:40 156

Primăria Satu Mare a alocat din bugetul local suma de 28 mil. lei (aproximativ 6 mil. euro) pentru investiţii în  reabilitarea principalelor bulevarde şi artere de circulaţie din oraş, bani care vor fi cheltuiţi până la finalul acestui an, potrivit unui comunicat de presă al municipalităţii din Satu Mare.

’’2017 este anul reparaţiilor şi demarării investiţiilor, lucru care acum pe final de an este tot mai vizibil. De-a lungul anului, pentru a ridica standardele pe care le avem privind firmele care realizează lucrări din bani publici, am decis să nu mai preluăm lucrări de slabă calitate, care nu respectă cerinţele din proiect’’, a declarat Kereskényi Gábor, primarul municipiului Satu Mare.

Străzile reabilitate în acest an cu fonduri din bugetul local al primăriei Satu Mare sunt: starda Jubileului, Aleea Proiectantului, stada 9 Mai, stada Depozitelor şi Bulevardul Independenţei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO