ZF Transilvania

Primăria Sibiu a investit 2,3 mil. lei în modernizarea clinicii de pediatrie

Primăria Sibiu a investit 2,3 mil. lei în modernizarea...

Autor: Laurentiu Cotu

03.09.2013, 17:26 129

Primăria Sibiu a finalizat o investiţie de aproximativ 2,3 mil. lei (peste 500.000 de euro), susţinută din fonduri de la bugetul local, în lucrări de modernizare a clinicii de pediatrie de pe strada Pompeiu Onofreiu. Lucrările prevăzute au inclus mansardarea corpului principal al clinicii de pediatrie, dar şi reabilitarea instalaţiilor şi efectuarea de reparaţii şi igienizare ale etajelor superioare. Mansarda nou amenajată are o suprafaţă de 385 mp, aici fiind create două saloane şi şase rezerve, dar şi cabinete, o sală de mese şi depozite de materiale.

Lucrările de modernizare au presupus înlocuirea reţelelor electrice, termice şi sanitare, fiind de asemenea amenajate şi reţele de telefonie, internet şi TV. Investiţia a prevăzut şi instalarea unui sistem de monitorizare video a saloanelor unde sunt internaţi copii cu vârste foarte mici, care nu sunt însoţiţi de mame. În prezent, acest corp include toate saloanele clinicii de pediatrie, care poate primi spre internare 85 de copii şi 51 de aparţinători ai acestora. Suma totală alocată în acest an din bugetul local al primăriei Sibiu pentru investiţii la spitalul de pediatrie este de 7 mil. lei (1,6 mil. euro).
 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO