ZF Transilvania

Primăria Sibiu a investit 750.000 de euro în modernizarea şi dotarea unei şcoli

Primăria Sibiu a investit 750.000 de euro în...
11.09.2013, 17:22 236

Primăria Sibiu a finalizat o investiţie în valoare de peste 3,3 mil. lei (aproximativ 750.000 de euro), finanţată din fonduri structurale, în extinderea, modernizarea şi dotarea cu echipamente a şcolii Nr. 18, din municipiu. În prezent, şcoala are o suprafaţă mai mare cu aproximativ 300 mp, suprafaţa totală disponibilă după extindere fiind de 1.053 mp. Astfel, au fost create încă cinci săli de clasă care vor permite celor 600 de elevi să urmeze orele de curs într-un singur schimb.

Modernizarea şcolii a constat în reabilitarea reţelelor şi obiectelor sanitare, refacerea tâmplăriei, a pardoselii şi a zugrăvelii, înlocuirea geamurilor şi a uşilor şi refacerea sistemului termoizolant al clădirii.

Totodată, a fost realizat un laborator destinat învăţării limbilor străine, un laborator de informatică şi un centru de documentare şi informare. Cele 26 de săli de clasă şi laboratoare au fost dotate cu table interactive, videoproiectoare şi laptopuri.

laurenţiu.cotu@zf.ro     

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO