ZF Transilvania

Primăria Timişoara investeşte 3,8 mil. euro într-o parcare supraterană cu 154 de locuri

Primăria Timişoara investeşte 3,8 mil. euro într-o...

Autor: Laurentiu Cotu

30.10.2023, 17:03 141

Primăria municipiului Timişoara implementează un proiect de investiţii de 18,7 mil. lei (3,8 mil. euro), TVA inclus, finanţat din fonduri proprii, ce presupune realizarea unei parcări supraterane cu 154 de locuri, în zona Dacia. Investiţia va fi realizată pe un teren liber de construcţii, având funcţiunea de parcare la sol. Durata de realizare a proiectului este de 31 de luni, de la data ordinului de începere, din care 6 luni proiectare, 1 lună pentru derularea procedurii de achiziţie, durata de execuţie estimată fiind de 24 de luni, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Timişoara.

’’Am semnat proiectul de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice - faza SF, a indicatorilor tehnico-economici  şi a devizului general  pentru obiectivul de investiţii <Parcare supraterană cu acces de pe strada Timiş şi strada Ulmului>. Amenajarea acestei parcări şi a zonei adiacente va creşte atractivitatea şi siguranţa spaţiilor publice, va rezolva accesibilitatea pentru toate categoriile de pietoni, dar şi pentru celelalte mijloace de transport.’’, a declarat Dominic Fritz, primarul municipiului Timişoara, într-un comunicat de presă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO