ZF Transilvania

Primăria Timişoara investeşte 4 mil. lei într-o nouă clădire dedicată învăţământului gimnazial

Primăria Timişoara investeşte 4 mil. lei într-o nouă...

Autor: Laurentiu Cotu

11.01.2024, 18:17 63

Primăria municipiului Timişoara implementează un proiect de investiţii de 4 mil. lei (800.000 de euro), TVA inclus, finanţat din fonduri europene, pentru construcţia unei noi clădiri la şcoala gimnazială nr. 13 din zona Calea Şagului. Clădirea ridicată de la zero cuprinde 7 săli de clasă şi o sală de sport cu tribună, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Timişoara.

’’Anul trecut am investit 635 de milioane de lei în Timişoara în drumuri, în şcoli, în flota de transport, iar o parte din aceşti bani s-au dus spre construcţia de spaţii noi pentru elevi. Multe din şcolile din Timişoara sunt depăşite de numărul mare de elevi şi e o mare nevoie de noi spaţii. Aşa se întâmplă şi la şcoala 13 din Şagului, unde am ridicat cu fonduri europene o nouă clădire, inclusiv cu sală de sport.’’, a declarat Dominic Fritz, primarul municipiului Timişoara într-un comunicat de presă. Lucrările de construcţie sunt executate de compania timişoreană Conpep Drag.  

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO