ZF Transilvania

Proiect de 1,5 mil. euro pentru implementarea unui sistem informatic de gestionare a registrului agricol în Arad

Proiect de 1,5 mil. euro pentru implementarea unui sistem...

Autor: Laurentiu Cotu

29.10.2013, 17:39 179

Consiliul Judeţean Arad a câştigat un proiect european în valoare totală de peste 6,7 mil. lei (aproximativ 1,5 mil. euro) pentru achiziţionarea unui sistem informatic destinat gestiunii registrului agricol în format electronic, respectiv achiziţionarea serviciilor de dezvoltare şi implementare a soluţiilor software. Proiectul va fi implementat de CJ Arad în parteneriat cu primăriile din Ineu, Nădlac, Pâncota, Pecica, Sebiş, Apateu, Cermei, Covăsânţ, Fântânele, Pilu, Secusigiu, Semlac, Şepreuş, Şicula, şi primăria Şiria. Perioada de implementare a proiectului este de 18 luni.

“Proiectul îşi propune punerea în funcţiune, la nivelul tuturor unităţilor administrativ teritoriale partenere, a unui sistem informatic integrat care să ofere cetăţenilor, mediului de afaceri şi administraţiei publice locale accesul la servicii electronice în domeniul administrării teritoriului agricol şi a asistării activităţilor curente de la nivelul administraţiei publice locale’’, a declarat Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO