ZF Transilvania

Proiect european de peste 33 mil. lei pentru reabilitarea termică a 10 blocuri de locuinţe din Cluj-Napoca

Proiect european de peste 33 mil. lei pentru reabilitarea...

Autor: Laurentiu Cotu

08.11.2022, 18:48 175

Primăria Cluj-Napoca a câştigat un proiect european de 33,6 mil. lei (6,86 mil. euro), TVA inclus, finanţat în cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) pentru reabilitarea termică şi creşterea eficienţei energetice a 10 blocuri de locuinţe. Aceste tipuri de proiecte cuprind finanţare pentru creşterea eficienţei energetice a clădirilor prin lucrări precum: izolare termică pentru faţade, termo-hidroizolare acoperişuri, soluţii de ventilare naturală, modernizarea circuitelor de iluminat deteriorate sau subdimensionate şi înlocuirea corpurilor de iluminat instalarea unor sisteme descentralizate de alimentare cu energie utilizând surse regenerabile de energie.

În acest an, primăria municipiului Cluj-Napoca a depus în cadrul PNRR pe componenta C5 - Valul renovării - proiecte care vizează reabilitarea termică şi creşterea eficienţei energetice pentru clădiri rezidenţiale şi clădiri publice - precum şcoli, creşe, grădiniţe - în valoare totală de aproape 82 mil. euro.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO