ZF Transilvania

Proiect european de peste 50 mil. lei pentru reabilitarea termică a trei clădiri din cadrul spitalului de urgenţă Sibiu

Proiect european de peste 50 mil. lei pentru reabilitarea...

Autor: Laurentiu Cotu

21.01.2019, 16:25 87

Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, subordonat Consiliului Judeţean Sibiu, a demarat un proiect european de peste 50 mil. lei (aproximativ 10,8 mil. euro) pentru reabilitarea termică a trei clădiri din cadrul unităţii spitaliceşti. În cadrul proiectului vor fi reabilitate termic trei pavilioane (clădirea Maternităţii, construită în 1984, Blocul chirurgical, care datează din 1913 şi Secţia clinică dermato-venerologie, ridicată în 1904), cu o suprafaţă utilă desfăşurată de peste 21.300 mp.

Proiectul mai prevede refacerea integrală a instalaţiilor de apă-canal/termice/ventilaţie/electrice, reparaţii tencuieli, pardoseli interioare, recompartimentări interioare, înlocuirea tâmplăriei interioare şi a celei exterioare, termoizolarea exterioară a pereţilor şi refacere faţadă, reparaţii acoperiş. CJ Sibiu a semnat contractul de servicii de proiectare şi asistenţă tehnică pentru acest obiectiv de investiţii cu asocierea SC Consitrans SRL - Popăescu&Co SRL, valoarea contractului fiind de aproximativ 750.000 de lei.

laurenţiu.cotu@zf.ro     

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO