ZF Transilvania

Salarii între 400 şi 2.000 de euro la târgul de cariere în IT de la Cluj

Salarii între 400 şi 2.000 de euro la târgul de cariere în IT de la Cluj

Autor: Laurentiu Cotu

10.10.2012, 15:49 2465

Cele 25 de companii ce vor fi prezente, începând de mâine, la un târg de cariere organizat la Cluj-Napoca promit studenţilor şi absolvenţilor din domeniul IT, precum şi celor care activează deja la o companie din domeniu software, oferte de joburi plătite cu sume cuprinse între 400 şi 2.000 de euro. Târgul de cariere în IT va avea loc mâine la Iulius Mall Cluj, respectiv vineri la cantina din campusul studenţesc Observator, din Cluj-Napoca.

La acest eveniment vor fi prezente companiile BG Soft, partenerul târgului, dar şi Endava, iQuest, HP, LiveRail şi Steelcase. Pe lângă acestea, vor participa şi firmele Agilio, Altom, Arobs Transilvania Software, ArtSoft Consult, Arxia, Autonet, Brinel, Business Logic Systems, Codespring, EBS, Emerson, Evoline, Garmin, ISDC, MindMagnet, NetMatch, Route 66, Thomsons şi Universal Alloy. Organizatorii spun că fiecare companie prezentă la eveniment va avea cel puţin cinci oferte de locuri de muncă.

"Ne aşteptăm ca la acest târg să participe nu doar studenţi sau absolvenţi ai unor facultăţi de profil, ci şi persoane care lucrează deja în domeniu, deoarece ofertele companiilor sunt variate", au declarat reprezentanţii companiei Fapte, organizatorul târgului de cariere de la Cluj.

Proiectul ''Târgul de Cariere'' a fost demarat în anul 2006 de agenţia Fapte, desfăşurându-se în prezent în parteneriat cu eJobs.ro. În momentul de faţă, proiectul ''Târgul de Cariere'' este prezent în oraşe precum Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Braşov, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Târgu Mureş, Chişinău, respectiv Bălţi, Replubica Moldova.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO