Ziarul de Duminică

În noaptea de 26 martie, ShortsUP pregăteşte Metamorfoze

În noaptea de 26 martie, ShortsUP pregăteşte Metamorfoze

Autor: Pop Ioan

17.03.2011, 15:02 45

Sâmbătă, 26 martie, de la ora 22.00, la Opera NaţionalăBucureşti, programul ShortsUP "Metamorfoze" va include o selecţiede filme scurte premiate în toată lumea. Scurtmetrajele vor fiacompaniate de lansarea numărului 5 al trimestrialului "Decât oRevistă" ("DoR"). Foşti şi actuali eroi din paginile "DoR" vor fiprezenţi la seara "Metamorfozelor".

Metamorfozele reale sau imaginare, în filme sau în paginile "Decâto Revistă", vor da viaţă scenei Operei. Un jazz band va creaatmosferă încă de la intrare, Vexx va acompania un film, iaractriţa Mădălina Ghiţescu va interpreta un monolog pe baza unuitext din noul număr "DoR".
Comedia scurtă "Seraglio", nominalizată la Premiul Oscar, vorbeştedespre metamorfozele unei casnice nefericite. Cei doi regizori,Colin Campbell şi Gail Lerner, şi-au mărturisit entuziasmul de areveni prin intermediul acestui scurtmetraj la Opera din Bucureşti,unde, în 1997, au pus în scenă, împreună cu Andrei Şerban, "Oedip.
Six Shooter".
Una dintre surprizele serii ShortsUP va fi un scurtmetraj semnatCorneliu Porumboiu, care reuşeşte să surprindă prefacerile satuluiromânesc de azi.

Biletele pot fi cumpărate de pe eventim.ro la pretul de 25 RONsau, în ziua evenimentului, de la Opera Naţională Bucureşti, lapretul de 35 RON (preţul de 35 RON include şi un exemplar din"DoR").

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO