Ziarul de Duminică

Lecţii învăţate în anii de criză, ediţia a III-a/ de Ziarul de duminică

Galerie foto

Galerie foto

Autor: Ziarul de Duminica

17.12.2015, 23:50 167

Marti, 08 decembrie 2015, la TEATRELLI, Oxygen Events a decernat premiile pentru performanţă, în cadrul celei de a treia ediţii a Galei Performanţei, parte integrantă din evenimentul spectacol „Lecţii învăţate în anii de criză”.

Conceput ca un eveniment multivalent care să ofere participanţilor experienţa unei conferinţe în teatru şi teatru în conferinţă, şi îmbinând perfect realitatea scenei economice şi financiare româneşti cu scena culturală, „Lecţii învăţate în anii de criză” a reprezentat  o experienţă unică care s-a bucurat de un real succes.

Nume de referinţă din lumea financiar-bancară şi economică, precum şi antreprenori din ţara noastră au vorbit despre impactul politicii fiscale asupra  economiei, despre cum s-au descurcat la nivel microeconomic fiecare cu firma lui antreprenorii, cum au perceput schimbările la nivel macroeconomic, precum şi viziunea asupra creditării bancare, dar şi despre lecţiile învăţate de antreprenori în toţi aceşti ani.  

Este pentru al treilea an consecutiv în care compania Oxygen Events premiază excelenţa în afaceri, punand accent in acest an pe antreprenori, dar fara a neglija nici performata companiile şi instituţiile care au avut o contribuţie esenţială în ceea ce priveşte depăşirea obstacolelor unei crize care a afectat societatea românească şi care a creat turbulenţe puternic resimţite pe toate planurile.

Premiile au fost înmânate câştigătorilor de Elena Petculescu –  preşedinte de onoare al Bancpost şi de Ozana Giuşcă – antreprenor şi business expert.

 

Câstigătorii Galei Performanţei, ediţia 2015, au fost:

- Premiul pentru serviciul primirii de bani prin ATM s-a acordat BĂNCII TRANSILVANIA, MasterCard şi Western Union, care  la mijlocul lunii octombrie au lansat împreuna, în PREMIERĂ MONDIALĂ, serviciul  primirii de bani prin ATM, astfel încât orice posesor de card MasterCard sau Maestro, emis în România să poată primi bani, prin Western Union, de oriunde din lume la bancomatele Băncii Transilvania.

- Premiul de performanţă pentru atitudine în implicarea şi creşterea gradului de responsabilitate în proteţtia consumatorului cu handicap a fost acordat Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România pentru accesibilitatea tip semnalistică a spaţiului urban, a zonelor publice şi a adaptării clădirilor publice la nevoile individuale ale persoanelor cu deficienţe de vedere.

 

Premiile sugestiv intitulate „Performer” au fost:

- Premiul de performanţă pentru antreprenoriat în economia socială a fost atribuit domnului Gabriel Chicioreanu pentru implicarea şi dedicarea în antreprenoriatul social, în 2015, înfiinţând prin Asociatia 4CAREER trei structuri de economie socială şi creând locuri de muncă pentru persoane ce provin din familii monoparentale sau cu mai mult de doi copii, persoane ce trăiesc din venitul minim garantat, tineri institutionalizaţi cu risc de a părăsi sistemul.

- Premiul pentru performanţă în domeniul resurselor umane a fost acordat companiei HART CONSULTING pentru „arta resurselor umane”, ajutând organizaţiile să prezică performanţa şi să crească productivitatea şi performanţa leadershipului, să scadă fluctuaţia de personal şi să îmbunătăţească gradul de satisfacţie şi angajament.

- Premiul pentru că şi-a învăţat din mers lecţiile în anii de criză a fost atribuit CITY GRILL pentru că a reusit să ocupe 5 ani, consecutiv, pe vreme de criză, locul I la categoria „Cel mai bun restaurant cu specific românesc tradiţional”, decernat de un juriu exigent şi cu competenţe în domeniu.

- Premiul pentru performanţa de a fi cea mai dinamică editură din România si cel mai spectaculos New Entry pe piaţa editorială a fost acordat editurii INTEGRAL pentru că lansarea unei edituri în vremuri de criză este o performanţă, iar lansarea a 100 de titluri, toate de autori români, plus două reviste în format glossy în decurs de 18 luni este o superperformanţă.

- Premiul pentru performanţă în lansarea magazinelor on-line a fost atribuit INOTEC pentru că ecommerce-ul reprezintă, în primul rând, un alt canal de vânzare, o alternativă, o sursă de creştere a vânzărilor afectate de criză. Acest canal de vânzare modern se dovedeşte a fi, pe termen lung, un punct important în strategia de dezvoltare a companiilor, prin care acestea reuşesc să-şi reducă şi costurile şi să devină mai competitive.

- Premiul pentru performanţa de a fi un partener de succes a fost atribuit SC 7 MASTER MEDIA MANAGEMENT SRL, pentru activitatea de susţinere branding.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO