Ziarul de Duminică

Mă tatuez, deci exist! GALERIE FOTO

Mă tatuez, deci exist!

Mă tatuez, deci exist!

19.08.2010, 23:32 35

Artă plastică în oraşul Meşterului Manole

La Casa de Cultura "George Toparceanu" din Curtea de Arges aavut loc vernisajul salonului national de arta plastica "Atitudinicontemporane", editia a III-a, avand ca tema "Teluric - regasiriale subconstientului ancestral" (foto 1). Participa 35 de artistiplastici profesionisti, membri ai filialelor UAP Bucuresti,Suceava, Oradea, Constanta, Targu Mures, cu un numar de 60 delucrari de grafica, pictura, tapiserie si sculptura. Expozitiapoate fi vizionata pana in data de 05.09.2010.

La Muzeul Judetean Curtea de Arges a avut loc vernisajulexpozitiei de pictura "Apocalipsa" realizata de artistul plasticbucurestean Aurelia Matei (foto 2). Expozitia va fi deschisa panain data de 05.09.2010.

Bucureştiul va deveni capitala tatuajelor

Prima Conventie Internationala (organizată în România)dedicata artei tatuajelor, body piercing-ului si body painting-uluiva avea loc la Sala Palatului in perioada 27-29 August 2010 (foto3, 4, 5).
Peste 30 de artişti din ţară şi de peste hotare îşi vor arătamăiestria pe pielea publicului bucureştean. În plus, în cadrulevenimentului pasionaţii de tatuaje vor avea ocazia să admire şi săcumpere accesorii, haine şi multe alte lucruri ce ţin de culturadin jurul tatuajelor.
Atmosfera colorată din timpul zilei va fi încinsă seara de artişticunoscuţi din România. Patru trupe îşi dau întâlnire cu publicul încele trei zile dedicate "Body Art"-ului.
Seria concertelor va fi deschisă vineri de ACT - Tribute toMotorhead şi 9.7 Richter, va continua sâmbătă cu Paraziţii şi se vaîncheia duminică cu Rareş Blues Totu Experience. În toate cele treizile publicul va petrecere până la răsărit la afterparty-ul oficialdin clubul Fire.
Evenimentul va fi locul de întâlnire pentru artiştii din ţară şi depeste hotare, o ocazie pentru publicul curios de a se lăsa tatuatde mâna unui artist consacrat. Sunt invitaţi să participe artiştiprofesionişti care pe baza operelor create vor fi evaluaţi şirăsplătiţi cu premii în cadrul primei Convenţii Internaţionale deTatuaje organizate în Bucureşti.
Biletele sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta şi online,pe www.myticket.ro. Preţul biletelor este de 23 lei pentru fiecaredintre cele trei zile iar cel al abonamentelor pentru toatăperioada convenţiei este de 57 lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO