Ziarul de Duminică

Mâncarea de toate zilele/ de Ziarul de duminică

Mâncarea de toate zilele/ de Ziarul de duminică

Autor: Ziarul de Duminica

30.05.2014, 00:12 164

Dallas şi Melissa Hartwig

Totul porneşte de la mâncare

Descoperă programul Complet30 şi schimbă-ţi viaţa într-un mod cu totul neaşteptat

Lifestyle Publishing

Traducere din engleză de Carmen-Georgiana Vasile. Cartea apare în colecţia „Citeşte sănătos”, coordonată de Constantin Dumitru.

Este cartea despre nutriţie pe care o aştepta toată lumea - a exclamat dr. Emily Deans, de la Harvard Medical Aschool.

Povestea ta de succes începe cu Complet30, programul intens de 30 de zile creat de Dallas şi Melissa Hartwig, care îţi va schimba complet stilul de alimentaţie.
Din 2009, programul lor experimental a ajutat zeci de mii de persoane să slăbească, să-şi îmbunătăţească vizibil calitatea vieţii şi să aibă o alimentaţie sănătoasă - toate acestea însoţite de progrese uluitoare în ceea ce priveşte somnul, energia, dispoziţia generală şi stima de sine.
De asemenea, multe persoane au semnalat eliminarea „ca prin minune", în doar 30 de zile, a unor serii de simptome, boli şi afecţiuni: diabet, colesterol ridicat, hipertensiune arterială, obezitate, acnee, eczeme, psoriazis, oboseală cronică, alergii, migrene, reflux gastroesofagian, boala Crohn, boala celiacă, intestin iritabil, tulburare bipolară, depresie,  boala Lyme, endometrioză, sindromul ovarelor polichistice, autism, fibromialgie, ADHD, hipotiroidism, artrită, scleroză multiplă.
„Programul Complet30 este absolut sigur, sănătos şi eficient. Schimbările pe care le-am simţit m-au convins să-l fac cunoscut multora dintre pacienţii mei ca prim pas în tratamentul medical, iar rezultatele pe care aceştia le-au observat au fost la fel de minunate.” - Matthew Mechtenberg, medic osteopat
„Recomand din toată inima programul Complet30 pacientelor mele pentru optimizarea sănătăţii în timpul sarcinii şi al alăptării. Alimentele bogate nutritiv recomandate furnizează multe vitamine şi minerale, fără să mai fie nevoie de suplimentele prenatale standard.” - Michele Blackwell, doctor în medicină, specialitatea obstetrică ginecologie.
Totul porneşte de la mâncare descrie un plan clar, echilibrat şi sustenabil care îţi va schimba pentru totdeauna stilul de alimentaţie şi îţi va transforma viaţa în mod fundamental şi surprinzător.
Dallas Hartwig este licenţiat în anatomie şi fiziologie, are diplomă de masterat în fizioterapie la Universitatea Andrews şi este fizioterapeut autorizat din anul 2001.
Melissa Hartwig este masterand în educaţie, în sănătate şi nutriţie la Universitatea Hawthorn.

Dr. Hiromi Shinya

Enzima întineririi

Inversarea procesului de îmătrânire, revitalizarea celulelor, refacerea vigorii corporale

Lifestyle Publishing

 

Traducere de Liviu Mateescu.

În cartea deschizătoare de drumuri Enzima miracol, dr. Shinya îşi prezenta teoria enzimelor sursă şi modul în care acestea influenţează longevitatea. În cartea de faţă, autorul introduce ideea unei noi categorii de enzime, capabile să inverseze deteriorările produse de înaintarea în vârstă prin curăţarea celulelor senescente sau „zombi", pe care ultimele cercetări ştiinţifice le arată ca fiind cauza principală a îmbătrânirii. În paginile cărţii de faţă vei afla:
- cum reuşesc enzimele întineririi să distrugă celulele zombi;
- de ce alimentele de culoare vişinie contribuie la îmbunătăţirea vederii şi a memoriei; de asemenea, este prezentat un plan complet cu ajutorul căruia poţi să-ţi activezi enzima întineririi şi să-ţi revitalizezi sănătatea.
- totul despre comutatorul cancerului;
- de unde ştiu celulele ce trebuie să facă.
Ştim că un număr tot mai mare de oameni suferă de demenţă, de Alzheimer sau de efectele unui atac cerebral. Celulele îmbătrânite pot să ne facă, de asemenea, mai sensibili la bolile infecţioase. Aceste celule pot chiar să ducă la cancer. Esenţa vitalităţii şi sănătăţii noastre este dată de buna funcţionare a celulelor organismului.
Doctorul Hiromi Shinya este inventatorul chirurgiei colonoscopice, contribuind şi la proiectarea instrumentului folosit în acest tip de operaţii. Printre cele peste 300.000 de persoane tratate de el, s-au numărat preşedinţi de ţări, prim-miniştri, staruri de film, muzicieni celebri. În prezent, este profesor de chirurgie la Colegiul de Medicină Albert Einstein din New York şi şeful Unităţii de Chirurgie Endoscopică de la Centrul Medical Beth Israel.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO