Ziarul de Duminică

Premiul naţional pentru debut în poezie Traian T. Coşovei, ediţia a II-a/ de Ziarul de duminică

Premiul naţional pentru debut în poezie Traian T....

Autor: Ziarul de Duminica

16.07.2015, 23:58 280

Asociaţia Culturală Direcţia 9, în parteneriat cu Editura Tracus Arte, acordă Premiul naţional pentru debut în poezie Traian T. Coşovei. Volumul premiat va fi publicat de către Editura Tracus Arte şi va fi anunţat în octombrie 2015, cu ocazia celei de-a doua ediţii a Galei Tinerilor Poeţi Traian T. Coşovei. Se pot înscrie concurenţi nedebutaţi în volum, indiferent de vârstă şi fără nicio condiţionare. Data limită pentru expedierea grupajelor este 1 septembrie 2015, ora 24.00.

„Ca toţi creatorii autentici, poetul Traian T. Coşovei a fost generos. Lista tinerilor poeţi pe care i-a încurajat, prezentat şi promovat este impresionantă. Suntem, astfel, încredinţaţi că avem acordul său în acest demers”, a spus Adrian Suciu, unul dintre membrii juriului.

Concurenţii vor înscrie un grupaj de minimum 30 de poeme, în format electronic. Grupajele vor fi culese cu caractere Times New Roman, corp 14 şi vor fi expediate pe e-mail directia9@yahoo.com de pe un e-mail care nu conţine indicii privind identitatea autorului. Grupajele trimise de pe e-mail-uri care conţin numele autorului sau indicii privind acesta vor fi descalificate. De asemenea, apariţia unor indicii publice în legătură cu grupajul trimis, din care să rezulte o legătură între poet şi grupajul trimis, va duce la descalificare.

Juriul ediţiei 2015 a Premiului naţional pentru debut în poezie Traian T. Coşovei este compus din scriitorii Dan Mircea Cipariu, Adrian Suciu şi Robert Şerban. Fiecare dintre membrii juriului va juriza separat grupajele înscrise în concurs şi va furniza un clasament cuprinzând primele trei poziţii. Toate grupajele nominalizate de către cei trei membri ai juriului vor intra în faza finală şi vor beneficia de o a doua jurizare, câştigătorul urmând să fie decis cu minimum două voturi din trei în această fază a jurizării.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO