Auto

Afacerile transportatorului Tabita Tour din Bistriţa au crescut cu 5% în S1

Afacerile transportatorului Tabita Tour din Bistriţa au...

Autor: Laurentiu Cotu

20.08.2015, 00:04 375

Transportatorul Tabita Tour, parte a grupului Filadelfia, din Bistriţa, deţinut de familia Sighiartău, a avut în primul semestru o cifră de afaceri de aproximativ 29 mil. lei (6,5 mil. euro), mai mult cu 5% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, ca urmare a investiţiilor realizate de companie în modernizarea parcului auto.

„Activitatea de transport se menţine pe un trend cres­că­tor, lucru care se reflectă şi în creşterea cifrei noastre de afa­ceri în primul semestru. Chiar dacă vorbim de o piaţă cu con­cu­renţă mare, ne aşteptăm să în­cheiem anul cu o creştere de 10% a afacerilor faţă de 2014“, a declarat pentru ZF Transil­vania Ioan Sighiartău, direc­to­rul general al Filadelfia Group.

În 2014 compania a raportat afaceri de 60,3 mil. lei (13,6 mil. euro), un profit net de 1,1 mil. lei (260.000 de euro), având un număr mediu de 256 de angajaţi, conform site-ului Ministerului Finanţelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO