Retail&Agrobusiness

Brandul românesc LUCA merge la Varşovia şi deschide o simigerie

Brandul românesc LUCA merge la Varşovia şi deschide o...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

21.05.2024, 00:07 373

Lanţul de simigerii LUCA, care are, conform ultimelor date, peste 140 de unităţi în România, deschide mâine o nouă unitate, de data aceasta nu pe plan local, ci în centrul Varşoviei, capitala Poloniei.

Acesta este primul lanţ românesc de simigerii care trece graniţa, pariu pe export făcând până acum brandul românesc de cafenele 5 to go, dar şi lanţul de restaurante Salad Box.

Informaţia referitoare la deschiderea din Polonia a fost confirmată de reprezentanţii LUCA. Datele privind această inagurare, care va avea loc mâine, au apărut prima dată în publicaţia poloneză The Warsaw Voice, care notează că până la final de an brandul românesc are în plan deschiderea mai multor unităţi. Tinervis Group, compania care operează lanţul de simigerii LUCA, a avut în 2022 o cifră de afaceri de 368 de milioane de lei, în creştere cu 75% faţă de anul precedent. Profitul net a ajuns la 41 de milioane de lei, plus 34%.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro