Auto

Automobile Dacia va lansa în acest an noi accesorii destinate echipării modelului Duster

Autor: Gabriel Botezatu

10.01.2011, 14:38 33

Automobile Dacia va lansa în acest an noi accesorii destinateechipării modelului Duster, vizând îmbunătăţirea aspectului şi acapacităţii off-road, a declarat, luni, Rafael Treguer, directorulde dezvoltare al mărcii Dacia la nivel global, informeazăMediafaxBusiness.

"În prezent dezvoltăm şi avem trimise spre omologare mai multeaccesorii destinate modelului Duster. Unele dintre ele sunt doarpentru îmbunătăţirea aspectului de off-road al vehiculului, iarcelelalte sunt destinate îmbunătăţirii capacităţii de off-road amaşinii", a spus Treguer.

Reprezentantul Dacia a spus că printre priorităţile diviziei pecare o conduce se numără dezvoltarea de noi centre de distribuţieîn ţările în care marca este prezentă.

"În prezent reţeaua de dealeri din afara României numără 150 deconcesiuni dedicate mărcii, iar până la sfârşitul anului sperăm săajungem la 200 de parteneri", a afirmat Treguer.

El a precizat că în 2011 marca românească nu vizează noi pieţeşi îşi va consolida poziţia în statele în care este dejaprezentă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO