Auto

BMW prezintă primele imagini cu Seria 6 Coupe - galerie FOTO

BMW prezintă primele imagini cu Seria 6 Coupe - galerie FOTO

BMW Seria 6 Coupe

Autor: Bogdan Alecu

16.03.2011, 15:12 48

La mai puţin de la debutul Salonului Auto de laGeneva din acest an, BMW a prezentatprimele imagini cu noul coupe Seria 6 Coupe, acărui lansare oficială va avea loc în cadrul Salonului Auto de laFrankfurt din toamna acestui an.

Contrar strategiei obişnuite, cei de la BMW aulansat deja pe piaţă versiunea cabrio a Seriei 6, aceasta fiinddeja disponibilă în România de la 89.342 de euro cu TVA inclus.

Noul Seria 6 Coupe va fi disponibil într-oprimă fază cu un motor pe benzină V8 de 4,4 litri care dezvoltă 400CP şi un cuplu motor de 610 Nm. Transmisia este realizată printr-ocutie de vitze cu opt trepte, dar va exista şi una manuală cu şasetrepte. Acesta poate accelera de la 0 la 100 km/h în 4,8 secunde,în timp ce viteza maximă este limitată la 250 km/h.

La interior noul coupe dispune de un nou display HD de 10,2inchi, precum şi sistemul BMW ConnectedDrive.

Cel mai probabil noul Seria 6 va fi disponibilpe piaţa locală în trimestrul patru al acestui an, cu un preţ maimid decât în cazul cabrioletului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO