Auto

Cu cine va concura Dacia Lodgy

Cu cine va concura Dacia Lodgy

Autor: Gabriel Grosoiu

05.01.2012, 17:40 1948

După primele imagini şi informaţii oficiale legate de primul monovolum românesc, este cazul să vedem rivalii cei mai "periclitaţi" de apariţia modelului Dacia Lodgy.

Deşi preţurile oficiale ale noii Dacia Lodgy nu au fost comunicate, cei de la ProMotor estimează un preţ de pornire al versiunii de bază, cu cinci locuri, de aproxmiativ 15.000 euro. În acelaşi timp, un nivel dotat complet, cu şapte locuri şi motorul de top, nu va depăşi 17.000 euro. Astfel, Lodgy concurează toate modelele din topul nostru, dar va avea din start cel mai important avantaj: preţul.

Deşi piaţa monovolumelor în România este una restrânsă, vânzările în segment vor creşte datorită lui Lodgy, dar este puţin probabil ca mentalitatea clienţilor români să se schimbe peste noapte. Ţinta predilectă a monovolumului românesc este reprezentată de pieţele vestice, unde maşinile de familie sunt foarte apreciate. Iată mai jos primul monovolum din seria concurenţilor lui Lodgy: Vedeţi lista monovolumelor care vor concura Lodgy-ul pe www.promotor.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO