Auto

Dacia lansează la un deceniu de Logan o ediţie aniversară ce preia toate echipările premium de la Renault Logan. Galerie FOTO

Cum arată Loganul aniversar

Cum arată Loganul aniversar

Autor: Bogdan Alecu, Corina Mirea

18.06.2014, 21:00 2162

Pentru a sărbători 10 ani de la evenimentul oficial în care a fost prezentată prima generaţie a Logan, francezii au realizat o ediţie specială Logan 10 ani, ce va fi produă în ediţie limitată, numai 2.000 de exemplare, şi va costa 9.400 euro. 

Aceasta este însă în realitate un Renault Logan, fiind echipată cu toate dotările premium de pe acesta, precum climatizare automată, semnalizare integrată în oglinzile retrovizoare şi chiar comenzi pentru geamuri electrice amplasate pe portiere, precum la Duster, Lodgy şi Dokker. În plus, modelul în ediţie limitată va avea şi modificări la ceasurile de bord şi un nou prag de metal, pe care va fi inscripţionat că este o ediţie aniversară. 

Cu toate că până acum oficialii francezi au negat faptul că vom vedea vreodată pe Logan elemente "de lux" precum climatizarea automată, Logan evoluează din ce în ce mai mult către automobile din segmentul superior de preţ, menţinându-şi însă preţul foarte coborât de pornire.

În plus, Logan 10 ani preia nu numai de la Renault echipamente, ci şi de la Sandero Stepway, de la care regăsim jantele de 16 inchi. Este pentru prima dată când un Logan este disponibil din fabrică cu jante mai mari de 15 inchi. 

Nicolas Maure, directorul general Automobile Dacia, spune că vrea să vândă cele 2.000 de exemplare de Logan aniversar până la finalul anului. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO