• Leu / EUR4.9477
  • Leu / GBP5.8325
  • Leu / USD4.6725
Auto

Dacia o "motorizează" pe Principesa Margareta

Dacia o "motorizează" pe Principesa Margareta

Dacia „motorizează” Fundaţia Principesei Margareta a României cu un Duster. FOTO

Autor: Bogdan Alecu

08.10.2015, 12:19 1017

Miercuri, 7 octombrie 2015, la Palatul Elisabeta din Bucureşti, reşedinţa Regelui Mihai I al României, a avut loc ceremonia prilejuită de aniversarea parteneriatului dintre Dacia şi Fundaţia Principesa Margareta a României, găzduită de Alteţele lor Regale Principesa Moştenitoare şi Principele Radu. Cu această ocazie, Nicolas Maure, reşedinte director general Dacia şi director general Grup Renault România, a înmânat cheile unui vehicul duster alteţei sale Principesa Margareta a României. Maşina, oferită drept sponsorizare fundaţiei, este versiunea Laureate, 4x2, culoare gri comète, echipată cu motor TCe 125, euro 6, cu sistem start-stop.

„Parteneriatul dacia cu Fundaţia Principesa Margareta a României s-a născut dintr-un obiectiv comun: sprijinirea tinerelor talente, indiferent de domeniu. Prin parteneriatele cu 15 universităţi tehnice din toată ţara şi cu liceul din Mioveni, prin programele anuale de stagii,  Grupul Renault oferă şansa multor studenţi şi elevi de a-şi începe cariera în domeniul auto. Credem însă că şi tinerii din alte domenii merită atenţie şi trebuie ajutaţi. De aceea, am oferit fundaţiei principesa margareta a româniei o maşină nouă, un duster, cu care să plece la drum într-o nouă etapă a programului „tinere talente”, a declarat Nicolas Maure, preşedinte director general Dacia.

„Compania Dacia s-a alăturat, din anul 2009, cu generozitate în susţinerea proiectului tinere talente. Acest proiect este un model în societate. El arată că fiecare dintre noi poate schimba destine. Elevii şi studenţii pe care îi susţinem, în fiecare an, reprezintă viitorul artei româneşti. Mulţumesc companiei dacia pentru implicare constantă în activităţile şi programele sociale şi educaţionale ale fundaţiei şi pentru cea mai recentă sponsorizare oferită – acest frumos automobil Dacia Duster”, a declarat Alteţa Aa Regală Principesa Margareta a României.

Fundaţia Principesa Margareta a României a fost înfiinţată în 1990 de alteţa sa regală Principesa Margareta a României împreună cu tatăl său, Majestatea Sa Regele Mihai i al româniei. Fundaţia Principesa Margareta a României este o organizaţie neguvernamentală de elită care sprijină copii, tineri şi vârstnici prin intervenţii durabile bazate pe schimbul de experientă şi valori între generaţii.

Fundaţia principesa margareta a României a fost desemnată de români drept cea mai onestă organizaţie neguvernamentală în cadrul studiului Envero Brand Trust Index.

 
 
 
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - vineri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9477
Diferență: 0,0061
Ieri: 4.9474
Azi: 4.6725
Diferență: -0,8825
Ieri: 4.7141
Azi: 5.8325
Diferență: -0,1353
Ieri: 5.8404
Azi: 4.8048
Diferență: -0,4599
Ieri: 4.8270