Auto

Falcon a investit 30.000 de euro într-un centru în Cluj

21.07.2010, 15:34 48

Falcon Electronics, unul dintre cei mai mari jucători de pepiaşa echipamentelor electronice auto, a investit 30.000 de euroîntr-un nou centru în Cluj. În showroom pot fi montate echipamenteaudio, dispozitive de navigaţie, detectoare de radar sau carkituri."În contextul economic actual, lansarea unei noi filiale vine înîntâmpinarea cerinţelor clienţilor, care, pe timp de criză,solicită calitate ridicată la nivel de cost cât mai bun", adeclarat Marian Stancu, director de vânzări al Falcon Electronics.Filiala Falcon Electronics din Cluj reprezintă o investiţie depeste 30.000 Euro.

Cu o cifră de afaceri de aproximativ 7 milioane de euro în 2009şi o reţea de peste 350 de distribuitori pe piaţa locală, FalconElectronics deţine cea mai mare cotă de piaţă la nivelul întregiipieţe de accesorii auto, dar şi pe principalele segmente aleacesteia: detectoare de radar (80%), sisteme de securitate (38%) şisisteme audio (30-35%).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO