Auto

Ford pregăteşte noi invesţii la Craiova. România este o ţara in care SUA poate investi

Ford pregăteşte noi invesţii la Craiova. România este...

Autor: Corina Mirea

10.12.2015, 12:35 674
Hans Klemm, ambasadorul SUA la Bucureşti, a vizitat joi uzina Ford de la Craiova. El a subliniat că România este o investiţie importată pentru Ford şi pentru SUA şi a punctat câteva dintre capitolele la care ”mai trebuie să lucrăm”. 
 
”Ford are o investiţie foarte importantă la Craiova, unde compania a reuşit să ajungă la producţia de un milion de motoare (EcoBoost de un litru n.red) până în prezent, împreună cu uzina din Koln. Ford pregăteşte noi invesţii la Craiova. România este o ţara în care SUA poate investi”, a spus ambasadorul SUA. 
 
”Însa este nevoie de unele îmbunatatiri la capitole precum infrastructura, stabilitatea mediului politic şi a celui legislativ, dar şi în ceea ce priveşte corupţia, unde se vede o evoluţie deja. Nu aş spune că lipsa unei infrastructuri adecvate la Craiova ar stopa planurile de investiţii ale Ford, însa este o problemă”, a adăugat el. 
 
Ambasadorul american a mai spus că ”DNA face o treabă bună” şi că s-a văzut în ultimii ani o creştere a eficienţei şi că s-au luat masuri anticorupţie şi anti-evaziune. 
 
 
 
 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO