Auto

Masinile executate silit pot fi cumparate si online sau la promotie

Masinile executate silit pot fi cumparate si online sau la promotie

Autor: inCont.ro

11.02.2011, 09:50 1025

Bancile, dar si firmele de leasing par din ce in ce mai dornicesa scape de masinile recuperate de la rau-platnici si trec lametode, pana acum, considerate neconventionale pentru vanzareabunurilor executate silit! Esti curios sa vezi despre ce estevorba?

In primul rand, este important de stiut ca sunt firme care itiofera posbilitatea de a cumpara online masina dorita sau altelecare te lasa sa fixezi tu pretul si, astfel, oferta cea mai buna vacastiga!

In al doilea rand, este foarte important de stiut faptul caunele firme de leasing au promotii pentru masinile rulate: 15%discount sau reducere de 2.000 de euro. Trebuie doar sa alegi!

Oferta este bogata, iar preturile sunt pe masura! Pe site-urilebancilor si ale firmelor de leasing gasesti masini Dacia, Opel,Chevrolet si Peugeot si pana la BMW, Mercedes, Audi sau chiarChrysler ori Jaguar.
Preturile incep de la cateva mii de euro sau chiar de la cateva miide lei. Citiţi mai mult despre maşinile executate silit care pot fi cumpărate lapromoţie pe www.incont.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO