Auto

Mazda anunţă încă două ediţii aniversare

Mazda anunţă încă două ediţii aniversare
06.07.2010, 13:05 19

Mazda va lansa cu ocazia aniversării a 90 de ani de laînfiinţarea companiei două ediţii limitate pentru modelele Mazda2şi Mazda3, cele mai vândute din gama constructorului nipon. Sprecomparaţie cu modelele de serie, acestea vor beneficia de dotărisuplimentare, în timp ce preţul de listă va rămâneneschimbat.

Ediţia aniversară a Mazda2 va fi echipată cu motorul pe benzină de1,3 litri şi 86 CP şi dispune în plus de proiectoare de ceaţă,jante din aliaj de 16 inchi, vopsea metalizată, eleron, volan şischimbător îmbrăcate în piele, geamuri electrice spate şi computerde bord., în timp ce preţul porneşte de la 9.290 de euro, TVA de24% şi trei prime de casare incluse.

În cazul Mazda3 ediţia este disponibilă în versiunea TE sport, cumotor pe benzină de 1,6 litri şi 105 CP şi o echipare care includespoilere sport, proiectoare ceaţă, jante din aliaj de 17 inchi,vopsea metalizată, scaune sport, bluetooth şi tempomat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO