Auto

Mazda CX-5 vine de la 22.190 de euro. Vezi aici ce echipare are cel mai nou SUV de la Mazda

CX-5 vine de la 22.190 de euro. Vezi aici ce echipare are cel mai nou SUV de la Mazda

Mazda CX-5

Autor: Bogdan Alecu

28.02.2012, 13:28 414

Mazda CX-5, cel mai nou SUV compact al constructorului nipon care concurează direct cu Volkswagen Tiguan, Toyota RAV4 sau Hyundai ix35 a fost lansat în cadrul reţelei de dealeri. Noul model înglobează tehnologiile inovatoare SKYACTIV este deja disponibil în România. Doritorii se pot adresa celui mai apropiat dealer Mazda pentru a programa un drive test cu noul SUV crossover.

În versiunea standard CX-5 beneficiază de sistem de aer condiţionat, geamuri electrice faţă şi spate, senzori pentru presiunea pneurilor, sistemul i-STOP ce permite scăderea consumului, echipamente de siguranţă ce includ ABS, DSC, TCS şi şase airbaguri, sistem de pornire fără cheie şi sistem de asistenţă la plecarea din rampă. Dacă se optează pentru nivelurile de dotări superioare, noul SUV poate fi echipat cu: pilot automat, conectivitate Bluetooth, display central tactil color de 5,8 inci, sistemul inteligent de frânare în oraş, controllerul pentru meniu multi commander, faruri Bi-xenon direcţionale, cameră pentru deplasarea cu spatele, sistem audio Bose cu 9 difuzoare, sistemul RVM de monitorizare a "unghiului mort" şi altele.

Modelul de bază echipat cu motorul de 2,0 litri şi 160 CP cu tracţiune doar pe puntea faţă costă 22.190 de euro cu TVA. Cel mai ieftin model cu tracţiune integrală porneşte de la 26.590 de euro cu motorul pe benzină de 2,0 litri, iar cine doreşte un diesel 4x4 costă 28.590 de euro, iar un diesel 4x4 cu transmisie automată costă 30.590 de euro.

Cel mai scump model cu tracţiune integrală, motor diesel de 175 CP şi cutie automată costă 34.590 de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO