Auto

Mazda pregăteşte pentru Frankfurt un nou concurent pentru VW Tiguan

Mazda pregăteşte pentru Frankfurt un nou concurent pentru VW Tiguan

Autor: Bogdan Alecu

02.08.2011, 17:06 619

Mazda va prezenta în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt deluna viitoare noul SUV crossover compact Mazda CX-5. Crossoverul vafi primul model al noii generaţii de produse Mazda ce vor înglobagama completă a tehnologiilor SKYACTIV şi noua temă de design.

Gama europeană de motorizări va include propulsorul SKYACTIV-G2.0, benzină şi SKYACTIV-D 2.2, diesel disponibile în versiunistandard şi de mare putere. Fiecare motor are o rată de compresierecord de 14:1 pentru o eficienţă optimă. Mazda se axează peatingerea performanţelor excepţionale de mediu pentru un SUVcompact şi are ca obiectiv un nivel de emisii de CO2 sub 120g/kmpentru modelul de motor SKYACTIV-D 2.2.

Alături de CX-5, la standul Mazda de la Frankfurt va fiprezentată şi Mazda3 facelift. Noul model furnizează emisii scăzutede CO2, un caracter dinamic mai sportiv şi mai stabil, cuîmbunătăţiri la nivelul design-ului interior şi exterior şiniveluri superioare de calitate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO