Auto

Nissan România lansează noul Juke, mini-SUV-ul „Transformers”

Nissan România lansează noul Juke, mini-SUV-ul „Transformers”

Nissan România lansează noul Juke, mini-SUV-ul „Transformers”

Autor: Bogdan Alecu

20.10.2010, 13:27 166

Renault-Nissan România, importatorul mărcii nipone pe piaţalocală, a lansat noul Juke, crossoverul de clasă mică alconstructorului, cu un preţ de pornire de 12.850 de euro cu TVA şitrei prime de casare incluse. Juke, amplasat în gama Nissan subcrossoverul Qashqai, fiind disponibil atât cu tracţiune faţă cât şitracţiune integrală.

Gama motorizărilor este alcătuită din două propulsoare pebenzină de 1,6 litri, prima de 117 CP disponibil atât cu transmisiemanuală cât şi automată de tip CVT, şi o a doua de 190 CP,reprezentând vârful de gamă, fiind disponibilă numai cu versiuneade top Tekna, tracţiune integrală şi transmisie CVT. În ceea cepriveşte motorizările diesel, va fi disponibilă una singură, de 1,5litri dCi 110 Cp Euro 5, motor care îl regăsim atât pe modeleNissan, cât şi Renault sau Dacia Duster. Acesta oferă un consummediu de 5,1 litri/100 km şi emisii de 134 g/km de dioxid decarbon. Preţul acestuia porneşte de la 18.090 de euro pentruversiunea de bază Visia, şi ajunge la 21.140 de euro pentruTekna.

Versiunea de bază include printre altele aer condiţionat,radio-CD, ESP, jante din oţel, oglinzi şi geamuri electrice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO