Auto

O companie de transport pornită în 2011 ia o flotă de 124 de camioane Mercedes

Cristian-Gheorghe Dolofan

Cristian-Gheorghe Dolofan

Autor: Bogdan Alecu

18.12.2015, 00:07 4976

Compania de transport Dolo Trans Olimpic din Piteşti, controlată de Cristian-Gheorghe Do­lofan, a sem­nat un acord cu Mer­cedes-Benz România pen­tru livrarea a 124 de camioane, cea mai nume­roasă flotă achi­ziţionată în acest an pe piaţa locală de trans­port.

Primele 79 de uni­tăţi au fost deja livrate în 2015, iar anul viitor vor fi pre­luate alte 45 de uni­tăţi, va­loa­rea cumulată a ce­lor do­uă flote fiind de apro­xi­mativ 10 milioane de euro, potrivit esti­mărilor ZF.

Cristian-Gheorghe Dolofan este nepotul omului de afaceri Gheorghe Do­lofan, care deţine importatorul măr­cilor Peugeot şi Citroën, com­pa­nia Trust Motors, dar şi cel mai mare dealer Peugeot de pe piaţa locală, Eurial Invest.

Dolo Trans Olimpic are sediul în Piteşti, în curtea dea­lerului Eurial Invest. Dolo Trans Olim­pic, care a în­re­gistrat în pri­ma jumătate a anului afa­ceri de 21 mil. lei, în­cheie anul 2015 cu o flotă de 146 de ca­mioa­ne, un nivel cu care com­pania intră în pri­ma ligă a com­pa­niilor de transport.

Firma a fost înfiinţată în 2011.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO