Piaţa auto revine la creşteri puternice şi închide primul semestru cu un salt de peste 50% în iunie

13 iul 2018 Autor: Bogdan Alecu

Înmatriculările de autototurisme noi au crescut cu aproape 34% în primele şase luni ale acestui an, faţă de perioada similară a anului trecut, la peste 60.000 de unităţi, potrivit datelor Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV). Volumul este foarte apropiat de cel înregistrat în prima jumătate din 2009.

În ceea ce priveşte luna iunie, înma­tri­cu­lările au urcat cu peste 50% faţă de pe­rioa­da similară a anu­lui trecut, la pes­te 12.241 de uni­tăţi.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.07.2018

 
Cuvinte cheie:
Piata auto
, crestere
, salt
, semestru
, inchidere
, revenire
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide