Producătorul german de componente auto Continental caută 100 de oameni pentru centrul de la Sibiu

22 dec 2017 Autor: Laurentiu Cotu

Compania Continental Automotive Systems, subsidiara locală a concernului german Continental, are disponibile în prezent aproximativ 100 de locuri de muncă pentru unitatea din Sibiu, cele mai multe joburi fiind pentru ingineri de sistem software (44), proiectant inginer mecanic (17), ingineri electronişti transporturi, teleco­mu­nicaţii (12), tehnicieni operatori la roboţi industriali (9), ingineri producţie (7), dar şi pentru operatori montaj linii automate, analişti cumpărări, manageri proiect sau şef serviciu, conform datelor de pe site-ul Agenţiei Judeţene Pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sibiu.

La finalul lunii august 2017, Continental avea 3.800 de oameni în unitatea de la Sibiu, dintre care 1.000 erau angajaţi ai centrului de inginerie.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.12.2017

 
Cuvinte cheie:
sibiu
, oameni
, cautare
, componente auto
, producator
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide