Auto

Renault a lansat în România noul model Koleos, cu preţuri de la 27.550 euro cu TVA

Renault a lansat în România noul model Koleos, cu preţuri de la 27.550 euro cu TVA

Autor: Gabriel Botezatu

01.07.2011, 11:33 690

Renault a lansat pe piaţa locală noua generaţie a modeluluicrossover Koleos, disponibil la dealeri la preţuri cuprinse între27.550 euro şi 30.600 euro cu TVA inclus, în funcţie de versiune, aanunţat importatorul.

Noul model este disponibil în două variante de echipare,Dynamique şi Privilege, ambele cu tracţiune 4x4.

Clienţii pot alege între două versiuni de motorizări turbodieselde 2 litri, care dezvoltă 150, respectiv 175 cai putere.

Partea frontală a vehiculului a fost complet redesenată faţă degeneraţia anterioară, astfel noul Koleos beneficiază de o nouăgrilă de calandru, un nou design al blocurilor optice faţă, oglinziretrovizoare cu semnalizatoare cu LED integrate.

Printre echipamentele standard ale noului model se numără şaseairbaguri, sistem de control al traiectoriei cu asistenţă laurcarea în pantă şi coborârea în pantă, tempomat-limitator deviteză, frână de parcare electrică, aer condiţionat cu reglareautomată bi-zonă, sistem audio, geamuri electrice faţă şi spate,oglinzi electrică, proiectoare de ceaţă, închidere centralizată şidemaraj cu card.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO