Auto

Renault vrea două SUV-uri în top trei vânzări

Renault Kadjar va avea un preţ de pornire de cel puţin 15.000 de euro cu TVA

Renault Kadjar va avea un preţ de pornire de cel puţin 15.000 de euro cu TVA

Autor: Bogdan Alecu

05.02.2015, 00:04 422
Dintre cele trei cel mai bine vândute modele Renault pe piaţa locală două vor fi SUV-uri odată cu lansarea comercială a modelului Kadjar în vara acestui an, la un an şi jumătate distanţă de Captur, crossoverul de clasă mică al constructorului francez.
 
„Renault Kadjar va fi în top trei modele Renault în primul său an de vânzare. Va fi unul dintre modelele de bază ale Renault, atât de imagine cât şi de volum. Creşterea seg­mentului SUV-urilor nu are loc doar în România, ci şi la nivel mondial“, a spus Alexandru Vescu, brand manager Renault în cadrul Renault Commercial Roumanie, compania responsabilă de comercializarea mărcilor Renault, Nissan şi Dacia pe piaţa locală.
 
Kadjar, care cel mai probabil va avea un preţ de pornire de cel puţin 15.000 de euro cu TVA, este realizat pe aceeaşi platformă tehnică cu Nissan Qashqai, SUV-ul compact al constructorului nipon, cu care Renault formează o alianţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO