• Leu / EUR4.9477
  • Leu / GBP5.8325
  • Leu / USD4.6725
Auto

Show-ul auto britanic "Fifth Gear" vine în România pentru a testa un Ferrari California Turbo în Munţii Carpaţi

Show-ul auto britanic "Fifth Gear" vine în România pentru a testa un Ferrari California Turbo în Munţii Carpaţi

Autor: Madalina Cerban

18.08.2015, 20:01 266

History va difuza, începând din 8 octombrie, în fiecare joi, de la ora 21.00, un nou sezon al serialului automobilistic britanic "În viteza a cincea/ Fifth Gear", care va include şi un episod special. Acesta a fost filmat în totalitate în România, în luna februarie a acestui an, după cum au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii televiziunii.

Ca parte a campaniei de promovare a acestui nou sezon al show-ului, Jonny Smith, unul dintre prezentatorii emisiunii "În viteza a cincea", va veni din Marea Britanie în România pentru a participa la Raliul de la Sibiu, care se va desfăşura în perioada 20 - 23 august, fiind o etapă a Campionatului European de Raliuri şi a Campionatului Românesc de Raliuri.

În afară de Jonny Smith, printre invitaţii History la eveniment se va număra şi campionul român de raliuri Vali Porcişteanu, care apare şi în episodul filmat în România al emisiunii "În viteza a cincea".

Cei doi vor participa la mai multe activităţi organizate de History în Piaţa Mare din Sibiu. Totodată, Vali Porcişteanu va conduce maşina de raliu History pe durata întregului eveniment.

Pe de altă parte, în episodul din "În viteza a cincea" care a fost filmat în România, celelalte două gazde ale show-ului, Tiff Needell şi Vicki Butler-Henderson, sunt prezentate în timp ce vizitează un restaurator local de maşini clasice, testează noul Ferrari California Turbo pe serpentinele care străbat Munţii Carpaţi şi vizitează Sinaia pentru a participa la o întrecere mai puţin obişnuită. În plus, starurile show-ului britanic sunt prezentate în timp ce testează maşinile româneşti de salvare GHE-O.

Episodul filmat în România va fi primul din noul sezon al serialului britanic "În viteza a cincea", care va avea premiera la History, pe 8 octombrie.

De-a lungul noului sezon al emisiunii, prezentantorii "În viteza a cincea" se vor întrece în teste generatoare de adrenalină, vor analiza în exclusivitate cele mai noi super-maşini, vor oferi sfaturi esenţiale despre problemele care îi preocupă pe automobilişti şi vor asista la testări de accidente spectaculoase, realizate în numele siguranţei pe şosele.

Televiziunea History a fost lansată în Marea Britanie în noiembrie 1995, ajungând în prezent în peste 98 de milioane de case din lume. În România, History este disponibilă în grilele principalilor operatori de telecomunicaţii din România, RCS&RDS-Digi, UPC şi Telekom, Akta, Ines IPTV şi Orange TV.

Totodată, potrivit reprezentanţilor televiziunii, de curând, platforma Digi a RCS&RDS "a introdus History în şi mai multe locuinţe".

A+E Networks UK, un joint venture între A+E Networks şi British Sky Broadcasting (BSkyB), include în portofoliu televiziuni tematice precum History, History HD, Lifetime, Lifetime HD, Crime & Investigation şi H2.

AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - vineri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9477
Diferență: 0,0061
Ieri: 4.9474
Azi: 4.6725
Diferență: -0,8825
Ieri: 4.7141
Azi: 5.8325
Diferență: -0,1353
Ieri: 5.8404
Azi: 4.8048
Diferență: -0,4599
Ieri: 4.8270