Auto

Şoferii, sfătuiţi să evite aglomeraţia de pe Autostrada Soarelui şi să folosească rute alternative

Şoferii, sfătuiţi să evite aglomeraţia de pe...

Autor: Gabriel Pecheanu

21.04.2024, 10:25 34

Şoferii sunt sfătuiţi să evite aglomeraţia de pe Autostrada Soarelui şi să folosească rute alternative. Circulaţia rutieră este restricţionată pe a doua bandă a fiecărui sens de mers, fiind deviată pe banda numărul 1, pe tronsonul kilometric 12+300 de metri – 12+500 de metri, până joi.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române reaminteşte conducătorilor auto până la data de 25 aprilie ac, pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, circulaţia rutieră este restricţionată pe a doua bandă a fiecărui sens de mers, fiind deviată pe banda numărul 1, pe tronsonul. kilometric 12+300 de metri – 12+500 de metri. Restricţiile sunt impuse pentru a permite efectuarea lucrărilor la parapetul median în zona intersectării cu autostrada A0 Sud.

„Pentru a evita aglomerarea şi timpul îndelungat de aşteptare la întoarcerea către Capitală, recomandăm şoferilor să aleagă ca rută alternativă DN 3 Fundulea – Brăneşti – Bucureşti, cu posibilitatea de părăsire a autostrăzii prin nodurile rutiere Fundulea, Brăneşti sau Cernica. În zonele lucrărilor vor acţiona echipaje rutiere pentru fluidizarea traficului, sfătuind conducătorii auto să nu ruleze sau să oprească pe banda de urgenţă în mod nejustificat, să acorde prioritate la pătrunderea pe autostradă din zona spaţiilor de servicii, să mărească distanţa în mers, iar în cazul în care încheie coloanele, să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-ţi atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp”, potrivit comunicatului de presă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO