Auto

Surpriza zilei: S-a mai vândut o maşină în Mehedinţi, judeţul unde oficial un singur autoturism a fost livrat în S1

Surpriza zilei: S-a mai vândut o maşină în...

Autor: Bogdan Alecu

01.08.2013, 17:40 2305

Vânzările de maşini noi de cel mult ordinul unităţilor în judeţele sărace din ţară fac din orice automobil comercializat, indiferent de valoarea acestuia, un adevărat eveniment.

În judeţul Mehedinţi oficial jucătorii din auto spun că s-a vândut o singură maşină în primele şase luni ale acestui an, un Peugeot 3008, dar dealerul mărcii franceze spune că a vândut în total cinci automobile în total în 2013, dar fiind achiziţionate în leasing, sunt înmatriculate pe firma de leasing din Bucureşti.

Un alt automobil a fost vândut săptămâna trecută în Mehedinţi, de dealerul Ford Plusauto, în acest caz un Ford Fiesta 1,0i Trend 80 CP care are un preţ de listă de 11.900 de euro. „Maşina a fost cumpărată cash, fără finanţare de către o profesoară de aproape 40 de ani. Acum fiecare vânzare a ajuns să fie un barometru, fiecare client în parte”, spune Adrian Mărăşescu, directorul de vânzări al Plusauto, dealer care deţine centre în Craiova, Slatina şi Drobeta Turnu Severin.  Tocmai pentru că dealerul are centru în Craiova, maşina va apărea ca fiind vândută în Dolj, dar va fi înmatriculată în Mehedinţi, potrivit dealerului Ford.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO